REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Gelibolu Haber TV

“Hurdaları Sattı” İddiasıyla Müdür Açığa Alındı!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
“Hurdaları Sattı” İddiasıyla Müdür Açığa Alındı!
83
16 Kasım 2022 - 11:44
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Çanakkale Belediyesi birkaç gündür ortaya atılan iddialarla çalkalanıyor. İddialara göre; belediyeye ait hurda malzemeleri hurdacılık yapan kişilere satan Park ve Bahçeler müdürü hurdaların kalanını vermedi. Bunun üzerine hurdacılık yapan kişiler haklarını almak için Belediyeye başvurunca; soruşturma açıldı. Soruşturma kapsamında Park ve Bahçeler Müdürü açığa alındı!

Çanakkale Belediyesi son günlerde Park ve Bahçeler Müdürü ile ilgili iddialarla çalkalanıyor. İddialara göre; Çanakkale’de hurdacılık işi yapan bir firma yetkilileri Tekzen bölgesinde Belediyeye ait alandaki hurdaları almak istedi. Belediyeye ait hurdaları satın almak isteyene firma yetkilileri, Park ve Bahçeler Müdürü G.K. ile irtibata geçti.

 

“HURDALARIN PARASINI ALDI, KALAN HURDALARI VERMEDİ”

Park ve Bahçeler Müdürü G.K. ile hurdaların alımı konusunda anlaşan firma yetkililerinin iddialarına göre; hurdalar kendilerine ait iş yerine Belediyeye ait kamyonla getirildi. Hatta Belediye kamyonuna yüklenen hurdaların yüklemesinde de yine belediyeye ait araçlar kullanıldı.

 

Anlaşma karşılığında parayı aldığı iddia edilen Park ve Bahçeler Müdürü G.K., hurdaların ilk partisini gönderdi. Fakat ikinci partinin gelmesini bekleyen firma yetkilileri hurdaların gelmemesi üzerine; Park ve Bahçeler müdürlüğünün tesisine gittiğinde kapıların kapatıldığını gördü.

 

“YA PARAMIZIN KALANINI YADA HURDALARI VERİN”

Dolandırıldıklarını düşünen firma yetkilileri bunun üzerine Çanakkale Belediyesine başvuru yaparak; satın almak için anlaştıkları paranın geri kalanının iade edilmesini yada kalan hurdaların verilmesini istedi. Firmanın başvurusu sonrasında izinsiz, ihalesiz hurda satışı yapıldığı iddiası ile Park ve Bahçeler Müdürü G.K. ve olayla ilgili olarak Çanakkale Belediyesinde soruşturma açıldı.

 

GÖKHAN: “SORUŞTURMA AÇTIK, MÜDÜRÜ AÇIĞA ALDIK”

Çanakkale Belediyesini sarsan olayla ilgili olarak Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın soruşturma açılması talimatı verdiği öğrenildi. Tarafların iddialarını dinleyen ve soruşturma açılması talimatını veren Ülgür Gökhan’ın ilk iş olarak Park ve Bahçeler Müdürü G.K.’yu açığa aldığı öğrenildi.

 

Kamera kayıtlarının incelenmesine başlandığı, olayın içerisinde bıçak vb kesici aletlerle Park ve Bahçeler Müdürü’nün tehdit edildiği gibi iddiaların da olduğuna dikkat çeken Ülgür Gökhan, soruşturma tamamlandığında hazırlanacak dosyanın savcılığa verileceğini açıkladı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.